Като семейно студио с повече от 30 години практика в Чертог силно вярваме, че балансът между традиция и иновативни технологии, опит и свежа перспектива са в основата на устойчивата архитектура, индивидуалност в интериора и интегрираното развитие на градската среда.

За нас архитектурата е вдъхновение не сама по себе си, а защото ни позволява да осъществаваме мечтите и желанията на хората, да намерим решение на нуждите им.

Работим с Вашите идеи и се стремим да изразим Вашите ценности в процеса на проектиране и реализиране на вашия нов бизнес, офис, дом или предприятие.

Подхождаме професионално, коректно и с постоянство, за да защитим интересите ви и да гарантираме, че всеки детайл изпълнява визията и спецификацията ви.

Нашият екип се състои от лицензирани архитекти с международен опит и образование. Ние съчетаваме най-новите тенденции и стилове с най-качествените материали и иновативни решения, за да създадем вашите уникални и впечатляващи пространства.

Партнираме си с екип от висококвалифицирани професионалисти, за да предложим комплексна услуга и интегриран проект по всички специалности.

 

 

АРХ. ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ

Създател и управител на студио „Чертог“, член на Камарата на Архитектите в България (КАБ) с Пълна Проектантска Правоспособност

Архитект Георги Георгиев е основател и управител на фирма Чертог 2000 и вече над 30 години работи в полза на клиентите си и общността на град Ямбол. Бил е гл.арх. в гр.Тополовград, община Тунджа и гр.Ямбол. Кариерата си е започнал в териториалната проектантска организация,  като в годините е бил Председател на Комисията по Териториално устройство, строителство и благоустройство в град Ямбол, както и Председател на Дружеството към Съюза  на архитектите в града.

Част от неговото портфолио включва много и мащабни архитектурни проекти на жилищни, обществени, търговски, градоустройствени и промишлени обекти в гр.Ямбол и региона, както и в градовете Варна, Балчик и София.

Международен опит арх. Георгиев трупа по време на годините, прекрани в гр. Тамара, Русия, където проектира предимно луксозни еднофамилни жилищни сгради.

АРХ. СТАНИСЛАВА ГЕОРГИЕВА

Представител на фирмата в град Бургас и член на Камарата на Архитектите в България (КАБ) с Пълна Проектантска Правоспособност

„За мен архитектурата е средство за осъществяване на мечти и постигане на една по-качествена и щастлива среда на живот, а интериорът е проявление на същността ни, на нашия вкус, стил и начин на живот“.

Завършила устойчиво архитектурно проектиране в Миланската Политехника, aкадемичният път на арх. Станислава Георгиева преминава също през България, САЩ и Финландия. Сертифицирана е като LEED Green Associate и работила като LEED координатор на процесите на проектиране и строителство на  няколко, сертифицирани по системата сгради в София.

Стажът на Станислава като проектант започва още след първата й година в университета като стажант в Чертог, а по-късно в Американската архитектурна компания TSP. След дипломирането си арх. Георгиева работи в международна мениджърска компания в София, където придобива опит в управлението на мащабни строително-инвестиционни проекти.

 

АРХ. ИСКРИН ГЕОРГИЕВ

Представител на фирмата в град София и член на Камарата на Архитектите в България (КАБ) с Пълна Проектантска Правоспособност

„Архитектурата и интериорният дизайн за мен са неразривно свързаните части на една и съща „дреха“, ушита по поръчка, за да постига Вашите Цели, Ценности и да бъде израз на Вас самите като една изящно-стилна, комфортна и луксозна среда.“

Преди да се дипломира с отличие в катедра Конструкции на УАСГ гр. София, арх. Искрин Георгиев изучава енерго-ефективност и устойчиви технологии в училището по архитектура „Sint Lucas“ в гр. Гент, Белгия. Учи предприемачество в “Babson College”, гр. Бостън, САЩ и в “Florida International University” гр. Маями, САЩ.

Искрин започва стажът си като архитект в студио Чертог още преди дипломирането си и го продължава в студио „Тилев Архитекти“. След което, в продължение на 7 години трупа опит във Fortune 500 компания в гр. София като архитект, интериорен дизайнер и проджект-мениджър в реализацията на множество обекти.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС