ИНТЕРИОР НА МАНСАРДЕН АПАРТАМЕНТ, ГР. ЯМБОЛ

Представяме ви преустройсто на луксозен мезонет в град Ямбол, който се превърна в уютен дом за прекрасно четиричленно семейство.

Предизвикателство бе да поканим естествената светлина в жилището, за което са необходими сложни конструктивни намеси и цялостен ремонт на покрива, но резултатът определено си заслужава.

Зонирането на жилището е тотално преусмислено, като стремежът е за максимално отворено и интегрирано дневно пространство.

Антрето е отворено, но с голям четирикрил гардероб срещу входната врата и параванна стена, която го сепарира условно от останалата част на отвореното дневно пространство.

Детската стая на двете малки госпожици е като приказен розов свят на две принцеси. Тук ви представяме няколко концепции без филтър, защото можете да почерпите вдъхновение и от варианти, на които нашите възложители не се спряха.

Родителската спалня също бе своеобразно предизвикателство. Дълбочината на стаята посволи интерпретация на гардеробното пространство, като се получиха две малки гардеробни, скрити зад общ параван за двамата родителиаради.