ПРЕУСТРОЙСТВО И ИНТЕРИОР НА АПАРТАМЕНТ, ГР. ЯМБОЛ

Ако някой ме попита за моя стил, не мисля, че ще мога да отговоря еднозначно. А и не смятам, че има значение. За мен в работата в пъти по-важни са добре възпитан вкус, усещане за естетика, баланс, знание за материали и пропорции, ергономия, удобство и функционалност.

Основавайки се на тези си знания и… самочувствие, се старая да подхождам с внимание и уважение към желанията, визията и стила  на клиентите си. Да ги насочвам, да поставям граници и да откриваме възможности. По този начин предизвиквам и тях и себе си да сътворим нещо уникално, което да пасне по мярка на техния начин на живот и тяхната същност.

Така се получи и в проекта, който ви представяме тук. Интересен е фактът, че това не е ново жилище за нашите клиенти, а собственият им апартамент, в който те са живели вече повече от 10 години. Жилишето претърпя тоталната трансформация на пространствата. Разширяването и присъединяването на коридора към дневната доведе до отваряне на антрето и усещане за лукс и простор; преместването на кухнята и реорганизирането на дневния тракт също допринесоха за по-функционалното, отворено разпределение и хармония. 

Както ще забелижите, в естетиката на интериора не липсва детайл и орнаментност. Тази пищност е балансирана с употребата на светли и меки тонове, и леки цветови акценти.

В спалнята също наблегнахме на уюта в цветовете. Мокетът , който те кани да си почиваш и оттърсиш от тежестта, текстилната табла на леглото, телевизорът – „скрит“ зад огледало и елегантните хромирани акценти балансират помещението.

Очаквайте професионални снимки от жилището съвсем скоро, когато ще покажем и приказната детска стая.